Showing all 4 results

 • 2,590.00

  Access Motor DRR 100 – REVERSE

  Eden najboljših štirikolesnikov za mlade voznike in bodoče dirkače. Širši in stabilnejši od ostalih ATV-jev, z igrivim in enostavnim upravljanjem, opremljenim z vzvratnim, popolnoma samodejnim menjalnikom in električnim zagonom, je dobesedno zabavna stvar za vsakega otroka.

   Barve: BíláBílá

   

 • 5,990.00

  ACCESS SP 400

   

  Športni Tomahawk ponuja hitrost, okretnost in adrenalin istočasno – ne glede na to, ali uživate v ostri športni vožnji ali sproščujoči vožnji ob koncu tedna. Agilno podvozje in visoko zmogljivost štiritaktnega enojnega motorja,  bodo cenili tako začetniki kot izkušeni vozniki.

 • 6,990.00

  Access Motor 650S- TRAKTOR

  Robustni okretni ATV, ki bo kos celo zahtevnemu uporabniku. Vsestranski stroj za delo in zabavo vas bo osvojil z močnim motorjem in prijetnimi voznimi lastnostmi. Oprema vključuje sodobne kompozitne prtljažnike, privlačna lita platišča, vlečno opremo in električni vitel.

  Barve: SIVA

 • Akcija!
  7,690.00 7,390.00

  Access Motor 650L EPS 4X4

  Ko iščete najboljše razmerje med  udobjem, kakovostjo in najboljšo ceno  je Access MAX 650i LT EPS 4×4  najboljša izbira. Z dolgo medosno razdaljo,  električno preklopni pogon 2×4 ali  4×4 in vsako kolo posebej s posamičnim dvojno A – vilico, kar zagotavlja izjemno vodljivost na terenu in vrhunsko udobje. Cenovno ugodna  različica  enega najbolj priljubljenih  delovnih ATV – jev na trgu, poudarja vozne lastnosti, sodoben dizajn in kakovost.

   

  Barve:SIVA