PRIKOLICA SHARK GARDEN 150
2183
product-template-default,single,single-product,postid-817,theme-bridge,bridge-core-3.0.1,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-5
 

Ponudba

PRIKOLICA SHARK GARDEN 150

289,0  z DDV

ATV PRIKOLICA Shark GARDEN 150
Večnamenski priklopnik je pravi delovni pripomoček za vrt in kmetijo. Priklopite ga lahko na ATV, motokultivator ali vrtni traktor. Z odstranitvijo samo enega zatiča se zlahka pretvori v ročni voziček (samokolnica). Veliki plastični zabojnik ne bo rjav in ima nosilnost 150 kg. Priklopnik ima zabojnik, vlečna drog priklopnika ima na njem tretje kolo. Ko je tretje kolo pod prikolico, prikolica postane velika samokolnica. Ko je vlečni drog spet podaljšan, se zaskoči kot vlečen priklopnik za vožnjo priklopljen na ATV.

Dva vozička v enem:
1) Pravilno večfunkcijski priklopnik se lahko vleče za ATV, vrtni traktor ali motokultivator s standardno napravo za povezavo ISO 50.
2) Voziček je opremljen tudi z oblazinjenim ročajem, nagibnim vlečnim drogom in tretjim kolesom, zato ga je mogoče enostavno preoblikovati v klasično samokolnico, ki se uporablja brez priklopnega vozila. Dobro uravnotežena trikolesna konstrukcija omogoča enostavno premikanje tudi težjih tovorov.

Lastnosti:

-za prevoz peska, grmovje, lesa, trave in drugo
-preprosto predelava iz vlečnega priklopnika v samokolnico
-Idealen za mala in večja dela
-enostaven za manevriranje
-kiper zabojnik: naredi raztovarjanje enostavnejše
-močen in velik polietilenski zabojnik
-oblazinjeni ročaj za enostavno prijemanje in udobje
-robustna konstrukcija iz jeklenih okvirjev s prašnim lakiranjem.
-maksimalna skupna obremenitev: 150 kg
-teža samo 35 kg
-dimenzije: 114 x 80 x 30 cm
-pnevmatike: 16×4-8…

Kategorije: , ,